Hoe bereid ik me voor op Black Friday 2020?

maandag 23 november 2020


Het is alweer bijna zover. Nog maar een paar nachtjes slapen en het is weer Black Friday! Dit jaar is Black Friday wel anders dan anders. In plaats van dat we naar de winkels gelokt worden. Worden we aangespoord om lekker online te gaan shoppen en dit is precies wat ik ga doen!

Ik neem het advies van de regering ter harte en probeer zoveel mogelijk thuis te zijn en niet onnodig ergens naar toe te gaan. Dit zorgt ervoor dat ik me anders voorbereid op Black Friday dan anders. Hoe dan precies? Dat ga ik jullie nu vertellen!

Dit jaar ga ik er dus niet op uit. Normaal gesproken ga ik op de vrijdagavond naar de koopavond in de stand om te zien of ik mijn slag kan slagen bij de Black Friday Deals. Dit jaar doe ik alles virtueel. Dit betekent dat ik het wel iets anders aanpak dan normaal. Struinen van winkel naar winkel, zit er niet in en ik ben van plan dit jaar iets gerichter te gaan zoeken.

Research

Om te beginnen met Research. Sinds vorige weekend ben ik al aan het researchen wat ik wil hebben en waar ik dit eventueel wil kopen. Ik struin online verschillende winkels af om te zien wat ze hebben en wat ik eventueel zou willen en waar ik dit het beste kan kopen.

Items die ik vooral in de gaten houd zijn spijkerbroeken, comy clothes en uiteraard boeken…Ik probeer me zoveel mogelijk op deze items te ori├źnteren. Ik bezoek niet alleen verschillende sites, maar lees ook blogs van vorig jaar over sites met de beste deals en houd verschillende facebook groepen in de gaten. Hier wordt ook vaak een bericht geplaatst waar eventueel goede deals te scoren zijn.

Verlanglijstje en accounts

Om ervoor te zorgen dat bestellen straks vlot verloopt en ik niet last minute een item misloop. Zorg ik ervoor dat ik op de websites waar ik wil bestellen een account heb. Dit is vaak de makkelijkste en snelste manier om te bestellen. De gegevens staan er al en je hoeft het alleen maar aan te klikken in plaats van in te voeren. Dit zorgt ervoor dat de kans verkleint word dat er iets uit je winkelwagen ineens is uitverkocht als je op het punt staat te betalen.

Ook geven accounts van online webwinkels vaak de mogelijkheid artikelen op te slaan in verlanglijstjes. Dit is super handig aangezien de prijzen in die verlanglijstjes vaak automatische worden aangepast. Zo hoef ik vrijdag enkel naar een website te gaan, mijn verlanglijstje aan te klikken en ik kan in een oog opslag zien welke artikelen wel en niet in de sale zitten. Daarnaast hebben verlanglijstjes vaak ook nog de optie om alles met een klik in je winkelwagen te plaatsten. Dit scheelt weer zoeken naar de juiste artikelen en deze een voor een aanklikken.

Nieuwsbrieven en Facebook

Voor alle extra deals en eventueel dingen die ik over het hoofd heb gezien of die ik leuk vind maar niet direct nodig heb. Houd ik deze week en vooral vrijdag mijn mailbox en Facebook in de gaten. Ik heb ervoor gezorgd dat ik op alle websites waar ik iets wil kopen geabonneerd ben op de nieuwsbrief en dat ik ze volg op onder andere Facebook (anders social media platforms ook aangeraden!). Op deze manier word ik snel op de hoogte gebracht van de nieuwste deals en dit is vooral handig met aankomende vrijdag in gedachten!

Black Friday

Vrijdag zelf heb ik de pech dat ik moet werken. Op mijn werk heb ik helaas niet altijd de kans om uitgebreid in pauze op mijn mobiel te zitten, maar doordat ik de meeste dingen in verlanglijstjes heb geplaats, ga ik ervan uit dat ik niet uren nodig heb om vrijdag online te shoppen. Ik zal proberen zoveel mogelijk tijdens mijn pauzes te scoren en anders ga ik lekker online shoppen zodra ik thuis ben.

Met een kop chocolademelk en een plaid op de bank wordt dit de relaxte Black Friday ooit! Ik heb er zin in! Jullie ook? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Tot snel!

Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram