Verrassingszak van Bookspot

maandag 30 november 2020

 De laatste tijd heb ik steeds meer interesse in verrassingspakketten. Ik vind het super leuk om verrast te worden met een boekenpakket. Vooral omdat ik op deze manier veel meer uit mijn comfortzone word gehaald. Het is de perfecte manier om in aanraking met boeken die ik normaal niet zo snel gekozen zou hebben. Dus van de week ben ik maar weer eens in het diepe gesprongen...

Op de online boekenwebshop Bookspot.nl verkopen ze momenteel twee verschillende soorten verrassingspakketten. De Verrassingsbox Z&K voor € 27,95 een goedgevulde doos met vier meeslepende romans ter waarde van € 60,- en het Verrassingspakket met 3 boeken voor € 20,- ter waarde van € 75,-. Ik heb even getwijfeld en ben vervolgens voor de Verrassingspakket met 3 boeken gegaan. Niet alleen omdat dit het meest voordeligs lijkt, maar ook omdat dit qua inhoud mij meer aansprak. Misschien dat ik in de toekomst de ander ook een keer uitprobeer. Maar vandaag hebben we het dus over het Verrassingspakket met 3 boeken. 

Mijn eerste indruk

Het bestellen op Bookspot verliep super snel en gemakkelijk. Ook het verzenden ging volledig zonder problemen. Het pakket werd verzonden door PostNL en een dag later had ik het al ontvangen. De inhoud van het pakket was goed verpakt. Alles zat in de tas die erbij zat waardoor het goed beschermt in de doos zat. Het was mijn eerste bestelling op Bookspot en ik ben blij dat alles zo vlekkeloos verliep, dit zorgt ervoor dat ik hier zeker nog een keer zal bestellen. Ik vond het ook een leuk idee dat alles in de tas zat. Hierdoor zag je met het openen van de doos niet gelijk wat er precies allemaal in zat en werd je nog even in spanning gehouden. 

De Inhoud

Het eerste wat ik van de inhoud zag was de tas. De tas was kleiner dan ik had gedacht en wat dunner van stof. Hij voelt minder stevig aan dan bijvoorbeeld de tote bags van de Primark. Maar ik vind hem nog steeds super leuk en de tekst die erop staat spreekt me ook erg aan. 
Naast de tas zat er een notitieboekje in met de tekst "Once Upon a Time" en een stempeldoos met drie stempels. Vooral de stempeldoos vond ik erg leuk en ik kan niet wachten om die uit te proberen. De quotes die erop staan zijn super cute en heerlijk boek gerelateerd.
Met de goodies was ik echt tevreden en er zat meer in dan ik had verwacht. Naast de goodies zaten er drie Young Adult boeken in. Twee hardcovers en een paperback allemaal in het Nederlands vertaald. 

De Onverklaarbare Logica van mijn Leven - Benjamin Alire Sáenz

Hardcover
De Onverklaarbare Logica van mijn Leven is een Contemporary roman die het leven van Salvador volgt in het laatste jaar op de middelbare school. Salvador worstelt met de vraag waarin hij in de wereld hoort en heeft moeite met zijn veranderende gedrag. Hierdoor begint hij steeds meer te denken over zijn verleden, heden en toekomst. Salvador is een Amerikaans adoptiekind opgegroeid bij een Mexicaanse vader. Is hij dan Amerikaans-Mexcicaans of Mexciaans-Amerikaans? En welk gedrag heeft hij van zijn liefdevolle vader geleerd en wat van zijn biologische ouders? Samen met zijn vader en zijn vrienden zoekt hij uit wie hij is en ontdekt hij hoe belangrijk het is om te weten wie je echt bent. 

De Kids of Appetite - David Arnold

Genre: Contemporary
Paperback
Bruno Victor Benucci III en Madeline Falco hebben een verhaal te vertellen. Het begint met de dood van Vics vader en eindigt met een moord. De politie van Hackensack wil heel graag horen wat er allemaal is gebeurd, maar dit verhaal is niet zomaar verteld...

Nimona - Noelle Stevenson

Genre: Fantasie stripboek
Hardcover
Nimona is een impulsieve jonge gedaanteverwisselaar met een talent voor schurkenstreken, die zich besluit op te dringen als de sidekick aan superschurk Ballister Zwarthart zodat ze samen zijn snode plannen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Mijn eindoordeel

Ik ben heel blij dat ik dit verrassingspakket heb besteld. Qua prijs en wat je ervoor krijgt vind ik het dubbel en dik waard. Met de goodies ben ik erg blij en dit overtrof mijn verwachtingen. Ik had persoonlijk minder verwacht (enkel de tas) dan dat erbij zat. 
Met de boeken ben ik blij. Het enige wat ik hieraan op de te merken heb is dat ik het jammer vind dat er twee boeken van dezelfde genre in het pakket zitten. Contemporary is ook niet echt een genre die ik graag lees en misschien ligt het daaraan dat ik liever drie boeken van drie verschillende genres had gezien. Met Nimona ben ik heel blij. Het lijkt me een interessant boek en de tekeningen in het stripboek zien er leuk uit. Ook De Kids of Appetite lijkt me leuk om te lezen. De enige waar ik over twijfel is De Onverklaarbare Logica van mijn Leven het verhaal spreekt me niet super aan, maar wie weet, Ik ben zeer benieuwd wat ik hiervan ga vinden. 
Al met al ben ik erg tevreden over mijn aankoop. Het is altijd een risico als je een verrassingspakket koopt en dit keer heeft het heel goed uitgepakt. Wie weet als ik de boeken leuk vind koop ik nog weleens een verrassingspakket van Bookspot. Het zeker waar voor je geld.

Heb jij wel eens een verrassingspakket gekocht van Bookspot of een andere site? Wat vind jij van de boeken die er in mijn pakket zaten? Spreken ze je aan of heb je ze al gelezen? Laat het mij weten in de reacties hieronder!

Tot snel!

Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram