Feestdagen Book Haul

dinsdag 29 december 2020

De afgelopen twee maanden ben ik behoorlijk verwend tijdens de feestdagen. In deze post deel ik met jullie alle nieuwe boeken die ik gehad heb voor mijn verjaardag, Sinterklaas en Kerst. Ik kan niet wachten om ze te gaan lezen!
Naast het lezen van gewone boeken ben ik ook dol op het lezen van stripboeken. Vorige jaar kwam ik in een stripboekenwinkel twee stripboeken tegen over Mickey Mouse. Ik was opslag verliefd op de tekeningen en moest deze twee toevoegen aan mijn collectie. Voor mijn verjaardag heb ik ze beide gekregen en ze lijken me vooral heel mooi om te lezen. Ze zijn gevuld met schitterende tekeningen en ik ben benieuwd naar het verhaal. 

Mickey Mouse: De Verloren Oceaan, geschreven door Silvio Camboni
Mickey Mouse: Horrifikland, geschreven door Alexis Nesme


Ik ben dol op Disney en vooral op de retellings van de bekende verhalen. Er zijn gelukkig twee schitterende series waarin alle bekende klassieke Disneyverhalen opnieuw verteld worden. De serie waarin de verhalen opnieuw verteld worden vanuit het perspectief van onze helden verzamel ik graag. Voor Sinterklaas en Kerst werd ik dan ook verwend met mijn ontbrekende delen van deze serie. 

Unbirthday, geschreven door Liz Brasell
Straight on Till Morning, geschreven door Liz Braswell
So This is Love, geschreven door Elizabeth Lim

Naast de retellings vanuit het perspectief van onze Disneyhelden, is er ook een serie waarin de klassieke verhalen opnieuw verteld worden vanuit de ogen van de slechteriken. Deze serie vind ik heerlijk om te lezen en er ontbrak nog een deel op mijn plank, deze heb ik voor Kerst gekregen.
Voor Kerst werd ik ook blij gemaakt met een supereditie van de serie Warrior Cats. Ik ben dol op de eerste serie en heb deze al twee keer gelezen. Geeltand is mijn favoriete karakter uit de eerste serie en je kan je dan wel voorstellen dat ik heel erg blij was met een boek over haar leven. 

Evil Thing, geschreven door Serena Vealentino
Warrior Cats: Geeltands Geheim, geschreven dor Erin Hunter

Een van mijn favoriete klassiekers is Little Women, toen ik hoorde dat er een nieuwe retelling was van dit klassieke verhaal wilde ik dit graag hebben. De lieve Sint leek dit te weten en gaf het mij met pakjesavond. Als we het toch over klassiekers hebben, mijn favoriete klassieke schrijfster is Jane Austen. 
In 2019 had ik de mazzel om haar huis te bezoeken in Chawton en kon ik mij even waadde in het leven dat ze geleid heeft. Ik ben dan ook enorm benieuwd naar het boek dat gaat over de stichters van het museum in Chawton over Jane Austen. 

Meg & Jo, geschreven door Virginia Kantra
The Jane Austen Society, geschreven door Natalie Jenner

Zo dat zijn aardig wat boeken! Gelukkig had ik nog plek in mijn boekenkast en ik ben heel erg blij met mijn mooie nieuwe aanwinsten. 
Heb jij ook boeken gehad voor de feestdagen? Welke boeken heb jij gekregen of ben je van plan binnenkort te kopen? Laat het mij weten in de reacties hieronder!Tot snel!Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram