Unboxing Owlcrate November

woensdag 23 december 2020

  

Donderdag 17 december was het zover. Ik kon mijn Owlcrate box ophalen bij een PostNL punt. Super blij dat de box dit keer heel was, maakte ik het direct open toen ik thuis kwam. Wat een magische ervaring!

Mijn eerste indruk

De box was dit keer heel en dit zorgde ervoor dat ik met een enorme grijns het PostNL punt verliet en snel naar huis liep. Ik had er alle vertrouwen in dat alles ditmaal heel was aangekomen. Zodra ik de doos opende zag ik het vertrouwde kaartje met de uitleg erop van alles wat erin zit. Ik kon niet wachten dus snelde las ik het kaartje door en begon daarna met het uitpakken van alles uit de doos. Het zag er weer allemaal net zo mooi uit als de vorige keer.

Unboxing Owlcrate

Het eerste wat ik zag nadat ik het kaartje eruit had gehaald waren twee doosjes. Een grote groene en een kleine zwarte. Daaronder zaten Pipsticks (stikkers) gecreëerd door Owlcrate om te gebruiken in de reading planner. Een goudkleurige envelop en een kleine sneakpeak van het boek Tales from the Hinterland geschreven door Melissa Albert. Daaronder trof ik de reading planner aan, absoluut mijn favoriete goodie van de hele box! De reading planner is zo groot en uitgebreid. Ik heb hierin meer dan genoeg ruimte om te schrijven en alles te noteren. Er zitten handige lay-outs in om je leesplanning te maken en je bevindingen van de boeken die je gelezen hebt bij te houden. Volgende week schrijf ik een stuk over deze reading planner en hoe ik mij voorbereid op het nieuwe jaar. So stay tuned voor dat! 

Inhoud van de doos: 
 • Wooden Flower Press Kit, gemaakt door Peppermint Lines en vertegenwoordigd het boek A Darker Shade of Magic.
 • Reading Planner, gemaakt door Blue Star Press.
 • Een doosje met een ketting met daarin een paardenbloem, gemaakt door Studio Kyra de quote van het doosje is van Wild Beauty
 • Goudenenvelop met kaarten, gemaakt door Rheannon Ormond en gebaseerd op de boeken van Lord of the Rings
 • Een pin, gemaakt door Morgane Brret Shop en geïnsipreerd door het boek dat bij deze box zat.
Onder al dit moois lag het boek, Among the Beasts & Brairs geschreven door Ashley Poston. Een exclusief en limited edition met handtekening en een brief van de schrijfster. Ik was echt door het dolle heen toen ik dit boek zag. Zelf was ik van plan dit boek in januari te kopen van mijn verjaardagsgeld en nu had ik een exclusieve editie!!! De kaft vind ik echt schitterend. Veel mooiere dan de originele kaft. Het zwart zorgt er in mijn ogen echt voor dat deze kaft mysterieus overkomt. Ik vind het een super mooie editie en ben er erg blij mee. De rode randen zijn een mooie aanvulling op de prachtige kaft. 

  
Mijn eindoordeel

De box was echt prachtig. Met de goodies en het boek ben ik enorm blij. Ik heb er zin in om de bloemenpers te gebruiken en de ketting zal veel worden gedragen. Het enige wat mij een beetje tegen viel waren de kaarten die erbij zaten van Lord of the Rings. Ik was zo enthousiast toen ik hoorde dat er een er iets bij zou zitten gebaseerd op de geweldige boeken van Tolkien, dat ik toch moet bekennen dat ik een beetje teleurgesteld was. De kaarten zijn mooi, maar ik had op iets anders gehoopt dan afbeeldingen van de bloemen uit de wereld van Tolkien. Hoewel het natuurlijk wel mooi past bij het thema. Dit is dan ook het enige wat tegen viel en de rest vind ik super!
 In december sla ik een maandje over, aangezien de hints naar het boek mij niet aansprak. Dus ik zal nu iets langer moeten wachten voor mijn volgende box, maar wat zijn ze het waard!

Wat vindt jij van deze box? Heb je er zelf ook een ontvangen of zou je graag een Owlcrate box ontvangen? Laat het mij weten in de reacties hieronder!Tot snel!

2 opmerkingen

 1. Ik had nog nooit gehoord van die boxen, maar het lijken me ideale boxen om cadeau te geven als alternatief verjaardagscadeau.Voor mensen die niet weten wat ze willen voor een verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te vernemen dat er ook books & stationery boxen zijn. Dat ga ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram