Unboxing Owlcrate Oktober 2020

woensdag 9 december 2020

 


Vrijdag 27 november was het dan eindelijk zover. Mijn allereerst Owlcrate box was binnen!!! Het heeft even geduurd, maar daar was die dan eindelijk. De box werd laat in de avond bezorgd en ik was helaas zo moe, dat ik besloot eerst te slapen voor ik hem ging uitpakken. Wat een magische ontbijt was dat die zaterdagochtend! 

Mijn eerste indruk

In eerste instantie schrok ik een beetje van de doos. Deze was behoorlijk beschadigd en er zat zelfs een groot gat in afgeplakt met tape. Dit was ook een reden waarom ik besloot het de andere ochtend uit te pakken. Ik was bang dat alles erg beschadigd was en wilde niet met een teleurstelling naar bed. Gelukkig viel het allemaal reuze mee! De goodies zijn goed aangekomen, maar helaas was het boek beschadigd. Hier geef ik later op mijn blog nog een uitgebreid verslag van met een shoutout naar de klantenservice van Owlcrate! So stay tuned ­čśë

Bij het openen van de doos werd ik gelijk enthousiast. Het zag er zo leuk uit! Zoals je kan zien aan de foto hierboven. Ik werd er eerlijk gezegd helemaal blij en begon gelijk met uitpakken!

Unboxing Owlcrate

Het eerste wat ik uit de doos haalde was een kaartje met daarop informatie over alle goodies en het boek. Zo zag ik precies welk boek iedere goodie vertegenwoordigde. De eerste goodie die gelijk onder het kaartje lag was een cozy bowl waarin je warme kommen kan leggen zodat je, je vingers niet verbrand. Deze met sterren versierde kom was geïnspireerd op de kaft van Spin the Dawn, geschreven door Elizabeth Lim. De kom was ontworpen door Janine Lecour

Verder zat erin de doos: 
  • Zeep, ontworpen door Motherland Essentials. Gebaseerd op A Song of Wraiths and Ruin geschreven door Roseanne A. Brown.
  • Bamboe telefoonstandaard, ontworpen door Lady Chubb Letters. Gebaseerd op The Star-Touched Queen geschreven door Roshani Chokshi
  • Windgong, ontworpen door Owlcrate Team. Gebaseerd op Woven in Moonlight geschreven door Isabel Iba├▒ez.
  • Audiobook, RayBearer geschreven door Jordan Ifueko. 
  • Glazen Nagelvijl, gebaseerd op Girls of Paper and Fire geschreven door Natasha Ngan
  • Eerste drie hoofdstukken van We Free the Stars geschreven door Hafsah Faizal. 
De meeste goodies zaten verpakt in leuk paarse doosjes met daarop het merkteken van Owlcrate. De goodies waren hierdoor erg goed en stevig verpakt. Het zorgde ervoor dat je niet gelijk zag hoe alles eruit zag. Dit vond ik zelf leuk, omdat de spanning er zo in bleef. Iedere keer als je een paars doosje pakte wist je niet wat erin zat tot je het open maakte.


Onderin de doos lag het boek Legendborn geschreven door Tracy Deonn met een brief en handtekening van de schrijfster. De kaft is niet heel veel anders dan de kaft van de gewone editie, maar het boek is wel erg mooi. De kaft glanst schitterend en als je het eraf haalt houd je een mooie rode kaft over. De omslag van het boek is aan de binnenkant ook mooi bewerkt. 
Ik ben erg enthousiast over het boek en kan niet wachten om erin te beginnen. Het lijkt me een heel leuk verhaal gebaseerd op de legende van Koning Arthur, maar dan in een modern jasje. 

Mijn eindoordeel

De doos voldeed volledig aan mijn verwachting en ik kan dan ook niet wachten tot de doos van november arriveert. Ik vond het super leuk om al die verassingen te ontvangen. De goodies en het boek zijn geweldig. Mijn favoriete goodies zijn de telefoonstandaard, super handig en ik gebruik het nu al enorm veel, en de windgong. De windgong is erg mooi en klingelt heerlijk, mijn kat is er dol op en dat zorgt ervoor dat ik het nog leuker vind. 
Het is echt een magische en super leuke ervaring om deze doos te ontvangen. Het is prijzig maar het valt mee vergeleken met Nederlandse verrassingsboxen. Prijs verhouding en kwaliteit ligt heel goed bij Owlcrate. Het is alleen jammer dat de verzendkosten zo duur zijn en het lang duurt voor het arriveert. Maar verder is het zeker de moeite waard en raad ik het echt aan. Al doe je het maar voor 1 maand, het is een super leuke ervaring.

Hebben jij ervaring met verassingsboxen? Heb je weleens Owlcrate ontvangen of ben je van plan dit te bestellen? Laat het mij weten in de reacties hieronder!Tot snel!

Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram