Februari TBR

maandag 1 februari 2021

Weer een maand voorbij en het is tijd om te kijken wat ik wil lezen in februari. In deze post deel ik met jullie mijn tbr en de boeken die uitkomen in februari waar ik naar uitkijk. 

Voor februari heb ik mijn Readingplanner weer ingevuld. Mijn TBR, Wishlist en blog posts die ik gepland heb voor deze maand staan er weer allemaal in. Ik houd me ook deze maand aan een van mijn goals voor dit jaar, namelijk een kleine tbr. Deze maand ga ik voor een boek meer dan in januari, maar de tbr is kleiner dan dat ik vorig jaar had. Hopelijk geeft dit mij weer de ruimte om niet alleen de tijd te nemen met boeken, maar ook andere boeken op te pakken waar ik op dat moment zin in heb. 

Boeken waar ik naar uitkijk

In februari komen 2 boeken uit waar ik naar uitkijk. The Witch's Heart komt op mijn verlanglijstje te staan, maar A Court of Silver Flames schaf ik aan zodra die uit is. Ik kan niet wachten om het vierde deel in A Court of Thorns and Roses serie te lezen. Als je meer wilt weten over de boeken, klik dan hier. In mijn blog post over boeken waar ik naar uitkijk heb ik ze uitgebreid beschreven.
  • 9 februari - The Witch's Heart, geschreven door Genevieve Gornichec
  • 16 februari - A Court of Silver Flames, geschreven door Sarah J. Maas

Boeken wie ik wil lezen

Valentijnsdag komt er weer aan. Zelf ben ik niet de grootste fan van romantische boeken, maar toch wilde ik proberen om een paar 'romantische' boeken te kiezen voor mijn tbr. Ze zijn niet super romantische, maar er zit romantiek in! 

The Damned

Geschreven door: Renée Ahdieh
Genre: young adult, fantasie 
Serie: The Beautiful
Deel: 2/3
Aantal pagina's: 456
Verkrijgbaar in: paperback, hardcover, e-book, luisterboek

Bastien is niet langer meer mens en moet zich zien aan te passen met de vloek om voor eeuwig op aarde rond te zwerven verlangend naar bloed. Celine herinnert zich niets meer van de aanval op haar leven of Bastien. Wanneer ze hem opnieuw ontmoet raakt ze verward door de bond die ze tussen hen voelt. Wanneer ze beide bedreigd worden zullen ze toch weer samen moeten werken om de gevaarlijke krachten vanuit de schaduwen te bestrijden. 

Blood & Honey

Geschreven door: Shelby Mahurin
Genre: young adult, fantasie 
Serie: Serpent & Dove
Deel: 2/3
Aantal pagina's: 528
Verkrijgbaar in: paperback, hardcover, e-book, luisterboek

Lou en Reid hebben elkaar weer gevonden en worden van alle kanten achternagezeten. De heksen, kerk en het koninkrijk doen er alles aan om ze te vinden. Ze moeten er van alles aan doen om niet gevangen genomen te worden en het begint erop te lijken dat hun geluk en tijd niet langer meer aan hun kant staan. 

So This is Love

Geschreven door: Elizabeth Lim
Genre: young adult, fantasie, hervertelling
Serie: Twisted Tales
Deel: losstaande delen, hervertelling van klassieke Disney verhalen
Aantal pagina's: 416
Verkrijgbaar in: paperback, hardcover, e-book, luisterboek

Dit boek is een hervertelling van het klassieke Disney verhaal Assepoester. Het richt zich op de vraag; Wat als Assepoester nooit het glazenmuiltje heeft gepast? 
Assepoester besluit dat ze het niet langer meer vol kan houden bij haar stiefmoeder en gaat in het kasteel werken als naaister. Hier wordt ze een getuige van een complot om de koning en prins af te zetten. Ze besluit om er alles aan te doen dit te voorkomen. 

De andere boeken die ik hoop te lezen, maar waar romantiek totaal niet centraal staat: 

Miss Marple en haar 13 problemen

Geschreven door: Agatha Christie
Genre: fictie, moordmysterie
Serie: Miss Marple
Deel: 2/13
Aantal pagina's: 315
Verkrijgbaar in: paperback, hardcover, e-book, luisterboek 

In dit boek helpt Miss Marple de politie 13 ingewikkelde misdaadzaken op te lossen. Miss Marple is een lief oud vrouwtje met een uitstekende kijk op het menselijk karakter. Dit helpt vaak bij het oplossen van moordzaken. 

Het zwaard van Shannara

Geschreven door: Terry Brooks
Genre: volwassen fantasie
Serie: Shannara
Deel: 1/3
Aantal pagina's: 551
Verkrijgbaar in: paperback, hardcover, e-book, luisterboek 

Aan Shea, half mens - half elf, gaan de troebelen van verre streken voorbij in het vredige Lommerdal. Tot de rijzige Allanon het dal betreedt. Hij bezit de kennis der ouden en de gaven der druïden. Hij onthult Shea dat de duistere machten nieuw onheil beramen. Er is maar een effectief wapen: het zwaard van Shannara en Shea is de enige die het kan hanteren, 

Zo dat zijn alle boeken waar ik naar uit kijk en die ik van plan ben om te gaan lezen in februari. Ik heb er zin in en kan niet wachten om in de boeken te duiken. Welke boeken ben jij van plan om te lezen in februari? Laat het mij weten in de reacties hieronder!
Tot snel! Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram