Illumicrate Januari Box

maandag 15 februari 2021

Op 4 februari was het zover, mijn allereerst Illumicrate mystery boekenbox was gearriveerd! Hier had ik enorm naar uitgekeken, sinds ik de mail kreeg dat ik mij eindelijk kon inschrijven voor een maand abonnement. Hier had ik best lang op moeten wachten. Het thema voor mijn eerste maand sprak me wel aan en ik was er wel nieuwsgierig naar. Rebellious Royals was het thema en het boek werd beschreven als een space opera. Science fiction was dus de genre. Zelf probeer ik meer Science Fiction te lezen, dus ik vond het wel een leuk idee dat een boek van dit genre in mijn eerste box zat. 
Zodra ik de box binnen kreeg heb ik hem snel geopend, want ik kon echt niet langer wachten. Dus laten we maar snel gaan kijken wat erin zat!

Unboxing

Bij het openen van de box was het eerste wat ik zag een folder, met hierin beschrijving van alle artikelen die in de box zaten. Daaronder zat bruin inpak papier wat de inhoud van de doos afschermde. Na het weghalen van de folder en het papier zag je de artikelen die in de box zaten. Het viel mij op dat vergeleken met Owlcrate alle artikelen gelijk zichtbaar waren. Wat ik zelf een beetje jammer vond, omdat het verassingselement wel gelijk weg was. Je zag precies wat alles is en hoe het eruit zag. Niet was verder apart verpakt, behalve het boek dat apart in een Illumicrate zak onderin de box lag. 
  • Folk of the Air Puzzel, ontworpen door Niruskyart
  • Characters Bookmarks van A Court of Thorns and Roses serie, ontworpen door C.J.Merwild.
  • Princess sokken, ontworpen door Illumicrate.
  • Mint thee.
  • Houtenkaarshouder, gebaseerd op Song of Wraith and Ruin.
  • Pin, gebaseerd op het boek dat in de box zat, ontworpen door Stacey McEvoy-Caunt.
  • Het boek, Winters Orbit, geschreven door Everina Maxwell. Een space opera, vol politieke intriges, dreigende oorlog, een moord dat opgelost moet worden en twee ongekende bondgenoten die dit alles moeten oplossen en voorkomen terwijl ze worstelen om elkaar te vertrouwen. 

Wat vind ik van de box?

Mijn eerste indruk van de box was super! Het enige wat ik persoonlijk jammer aan de box vind, is dat de artikelen niet net zoals bij Owlcrate apart verpakt zijn, zodat er meer een verassingselement en spanning aanwezig is tijdens het uitpakken van de box. Maar voor de rest ben ik super happy met deze box. Vooral de puzzel en de boekenlegger vind ik helemaal geweldig. Ik ben dol op beide series en vind het gewoon super leuk dat ik daar nu iets van heb. De boekenleggers zal ik heel veel gaan gebruiken en ik kan niet wachten tot het vierder boek van de ACOTAR serie uitkomt, zodat ik een van de nieuwe boekenleggers kan gebruiken. Ze zijn erg mooi en geven de karakters goed weer. De puzzel van The Folk of The Air vind ik erg mooi en ik ben benieuwd of het een uitdaging zal zijn om het in elkaar te zetten. 

De sokken zijn heerlijk fluffy, zacht en warm, de kleur is niet echt mijn ding, maar ach als je ze in huis aan hebt maakt dat toch niet uit­čśů. Naar de thee ben ik wel benieuwd het is Marokkaanse mint thee, niet echt mijn favoriet, maar ik ga het zeker proberen. De houtenkaarshouder vin dik erg leuk en past goed bij mijn decor wat ik in de woonkamer heb. Dus hier ben ik zeker blij mee, ik heb wel even moeten puzzelen om het in elkaar te zetten, maar ik ga hier zeker veel gebruik van maken.
De pin vind ik mooi, hoewel ik moet bekennen dat ik op het eerste gezicht niet zou zeggen dat het bij dit boek hoort, maar ik heb het boek nog niet gelezen, dus deze mening kan veranderen. 
Het boek vind ik erg tof! Als je de omslag eraf haalt is de kaft fel paars en de bladzijden hebben fel groene zijkanten. Hele gave combinatie en het geeft zekere space vibes als je ernaar kijkt. Het boek moet ik nog lezen, waarschijnlijk pak ik het boek ergens in de aankomende maanden wel op, aangezien ik er super benieuwd naar ben. 
Ik vond dit zeker een geslaagde box. Het zorgt ervoor dat ik uitkijk naar de februari box en ik hoop dat deze eind februari aankomt in plaats van in maart, maar we gaan het zien. 

Wat vind jij van deze box? Is het iets voor jou? Laat het mij weten in de reacties hieronder!

Tot snel!


Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram