Unboxing Owlcrate Januari

vrijdag 12 februari 2021

Mijn Owlcrate mystery boekenbox kwam voor de eerste keer op tijd aan. En wat een box!! Het is echt een van de beste boxen die ik tot nu toe van Owlcrate heb ontvangen. Het thema is 'From Olympus With Love' en de box zat daardoor vol met leuke items gebaseerd op Griekse Goden en paste perfect bij het net gepubliceerde boek dat in de box zat.  

Unboxing

Bij het openen van de box zag ik weer het bekende kaartje liggen met de uitleg van wat ieder item is, door wie het gemaakt is en waar de inspiratie vandaan kwam. Dit keer zag je op het kaartje Medusa staan met een dolk in haar hand. Helemaal in het thema van het boek. Onder het kaartje lagen de items netjes verpakt in effe witte doosjes of in een Owlcrate doos. 
  • Hermes Felt Letter Board Kit met een tasje waarop Hermes staat afgebeeld, ontworpen door Team Owlcrate. Dit was echt mijn favoriete item uit de doos. Super leuk om te gebruiken en het tasje voelt heel mooi en stevig aan. Het is een soort lijstje waarin je zelf woorden en tekens kan maken door de letters die erbij zaten. Heel tof en origineel. Ik kan niet wachten om dit te gaan gebruiken voor Instagram foto's. 
  • Lunar Calender Tapestry, ontworpen door Eden Cooke. Deze maan kalender is gemaakt op een soort stof van een vlag en geïnspireerd door de Griekse kalenders. 
  • Olive Branches Pin Banner, ontworpen door Michelle Gray. Een banner waarop je al je boekenpins kan spelden. 
  • Nectar of the Gods Loose Leaf Tea, ontworpen door Riddle's Tea Shoppe. De smaak van de thee klinkt erg lekker fruitig, dus ik ben benieuwd.
  • Wooden bookmark, ontworpen door In The Reads. Deze houten boekenlegger is geïnspireerd op de mythe van Achilles.
  • Pin, ontworpen door Icey Designs. De pin is geïnspireerd op het boek dat in de box zat.
  • Het boek, Lore geschreven door Alexandra Bracken. Negen Griekse goden worden gestraft voor een rebellie. Als straf moeten zij op de Aarde leven als stervelingen. Op de Aarde worden ze opgejaagd door de afstammelingen van oude bloedlijnen die graag een god willen doden en zijn of haar kracht willen overnemen. Op de aarde moeten de goden zien te overleven en krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. 

Wat vind ik van de box? 

Zoals ik aan het begin al liet doorschemeren vond ik de inhoud van deze box helemaal top! Griekse Goden vind ik interessant en ik was hierdoor al enthousiast voor ik de box kreeg. Om te beginnen was ik blij verrast dat de box ook echt in dezelfde maand aankwam, ondanks de lockdown. Tot nu had ik steeds dat de box de maand erop aankwam, in plaats van in de maand zelf dat die wordt uitgegeven. De oktoberbox ontving ik eind november en de novemberbox ontving ik rond Kerst. Maar de januaribox kwam gewoon netjes eind januari binnen. Veel sneller dan ik had verwacht. 
De items in de box vind ik bijna allemaal erg leuk. Vooral het lijstje met de letters, waarin je zelf woorden, zinnen en tekens kan aanbrengen en steeds veranderen, springt ervoor mij echt uit. Het item wat ik zelf het minst leuk vind is de maandkalender. Om eerlijk te zijn weet ik niet goed wat ik ermee moet😅 Ik vind het jammer dat het gemaakt is van een soort vlaggen stof en ik had het leuker gevonden als het gemaakt was op iets harders en stevigers wat je makkelijker op kan hangen. Misschien ook iets kleiner, aangezien het best groot is. 
Naast het lijstje ben ik ook blij met de banner voor de pins. De afgelopen boxen zat er steeds trouw een pin bij en ik begon e laatste tijd me al af te vragen wat ik ermee zal doen. Dit is een hele leuke oplossing. Het is niet super groot, maar er kunnen genoeg pins erop gespeld worden. Dit item komt echt van pas en het wordt hier in huis al goed gebruikt. 

Naar de thee ben ik nieuwsgierig en de houten boekenlegger vind ik mooi en is altijd handig. 
De pin en het boek zijn beide echt geweldig. Heel mooi en de pin past prachtig bij de kaft van het boek. De omslag van het boek voelt duur en stevig aan. Het ziet er mooi uit en geeft met zijn zwarte achtergrond een leuke twist aan de originele kaft. Ik ben heel benieuwd naar het boek, ik heb er al veel goede verhalen over gehoord en ik ben van plan het snel te lezen. 
Het boek was een van de boeken waar ik naar uit keek die uitkwam in januari, dus je kan je wel voorstellen dat ik er erg blij mee ben. 

Wat vind jij van deze Owlcratebox? Heb jij hem zelf ontvangen of had je deze graag ontvangen? Laat het mij weten in de reacties hieronder!
Tot snel!

Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram