Februari Mini Book Haul

vrijdag 12 maart 2021

Aan het begin van de maand heb ik nog een paar boeken op de kop getikt. Niet zoveel als in januari, maar ik wilde deze drie wel graag met jullie delen. Ik had verwacht nog een boek te kopen deze maand, A Court of Silver and Flames, geschreven door Sarah J. Maas. Maar helaas was de Engelse editie vertraagd...en is de prijs nu ineens verhoogd... Dus ik wacht nog heel even. 

Maar goed een mini book haul dus, welke boeken heb jij in februari gekocht? Zitten er boeken bij die jij graag zou willen hebben? Laat het mij weten in de reacties hieronder!

Book Haul

Kingdom of the Wicked

Geschreven door: Kerri Maniscalco
Genre: young adult, fantasie
Serie: Kingdom of the Wicked
Deel: 1/2
Aantal pagina's: 372
Verkrijgbaar in: paperback, hardcover, e-book, luisterboek

Emilia en haar tweelingzus Vittoria zijn heksen die leven onder mensen. Ze proberen onopvallend te blijven, zodat ze niet vervolgd zullen worden voor hun krachten. Op een avond komt mist Vittoria het avondeten en wordt haar lichaam al snel gevonden. Emilia is kapot van verdriet en besluit er alles aan te doen om de daders te vinden en wraak te nemen. 
Emilia ontmoet Wrath, een slechte prins van Hel, ondanks de verhalen die ze over de prinsen van Hel heeft gehoord besluit Emilia zijn hulp te accepteren. Wrath heeft van zijn meester namelijk de opdracht gekregen de serie moorden die plaatsen vinden op te lossen. Maar wanneer het gaat om slecht zijn, is niets wat het lijkt... 

Ash Princess

Geschreven door: Laura Sebastian
Genre: young adult, fantasie
Serie: Ash Princess Trilogie
Deel: 1/3
Aantal pagina's: 432
Verkrijgbaar in: paperback, hardcover, e-book, luisterboek, Nederlands

Ze hebben alles van mij afgepakt. Mijn moeder. Mijn naam. Mijn kroon. Sinds de belegering woon ik als een gijzelaar in het paleis waar nu de Kaiser de dienst uitmaakt. Ik ben niets meer dan een marionet. Maar de tijd van bang zijn is voorbij. Want ik ben Theodosia, koningin van Astrea. Ik zal mijn rechtmatige plaats weer innemen en mijn volk redden, tegen elke prijs. 

Dit boek heb ik vorige maand gelijk gelezen, nadat ik het binnen had gekregen. Mijn review voor dit schitterende boek vind je hier

Lady Smoke

Geschreven door: Laura Sebastian
Genre: young adult, fantasie
Serie: Ash Princess Trilogie
Deel: 2/3
Aantal pagina's: 512
Verkrijgbaar in: paperback, hardcover, e-book, luisterboek, Nederlands

Theodosia is ontsnapt uit het paleis waarin de Kaiser haar jarenlang gevangen heeft gehouden. Maar de wrede Kaiser zit nog altijd op haar troon en nog altijd gaat haar volk gebukt onder zijn heerschappij. Kan een koning op de vlucht haar volk bevrijden?
Tot snel!Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram