Unboxing Illumicrate Februari

vrijdag 19 maart 2021

Twee weken geleden was het zover op vrijdag 5 maart kwam mijn voorlopig laatste Illumicrate verassings boekenbox binnen. De woensdag ervoor had ik in mijn mailbox de track & trace code gekregen en twee dagen later werd die geleverd. Super snelle levering dit keer! 
Ik was heel benieuwd naar deze box, de enige reden waarom ik deze graag wilde was dat de beschrijving van het boek mij erg aanstond en dat ik wist dat er een paraplu geïnspireerd op Cresent City van Sarah J. Maas in de box zat. 

Mijn eerste indruk

De box arriveerde veel eerde dan gedacht. Ik blijf het wel jammer vinden dat je de box niet in de maand zelf krijgt. Dit was de februari box en die kwam pas in maart. Dat vind ik zelf wel jammer, maar eerlijk gezegd weet ik niet zeker of dit voor Brexit ook zo was. Het zou ook daaraan kunnen liggen. 
De doos was een beetje beschadigd, dus ik was in het begin een beetje bang dat iets beschadigd zou zijn in de doos, maar gelukkig was dit niet het geval.

Inhoud van de box

  • Lunation Umbrella, paraplu gebaseerd op het boek Cresent City, geschreven door Sarah J. Maas. Ontworpen door Chatty Nora
  • Money Talks Card Holder, gebaseerd op The City we Became, geschreven door N.K.Jemisin. Ontworpen door Dionna Gary Bunn.
  • Be Yourself Woorden Coaster, gebaseerd op The Cemetery Boys, geschreven door Heather Brewer. Ontworpen door Noonedesigns
  • The Gilded Wolves Decorative Plate, gebaseerd op The Gilded Wolves, geschreven door Roshani Chokshi. Ontworpen door Fez Inkwright
  • The Home of the Last Falconer print, gebaseerd op The Falconer, geschreven door Elizabeth May. Ontworpen door Jess Taylor
  • Monthly Collectors Pin, gebaseerd op het boek dat in de box zat. 
  • Het boek, A Dark and Hollow Star, geschreven door Ashley Shuttleworth.

Wat vind ik ervan?

Over het algemeen ben ik erg tevreden met deze box, er zitten twee items in die ik minder leuk vind, maar met de rest ben ik erg blij.
Het eerste wat ik uit de box heb gehaald was de paraplu die boven op lag. Een van de redenen waarom ik deze box graag wilde hebben. De paraplu is erg mooi en past heel goed bij het boek. Hij voelt wel een beetje goedkoop aan. Ik denk niet dat hij erg windbestendig is, maar ik kan niet wachten om door de regen met deze plu te lopen. Het tweede item wat ik oppakte was de houten onderzetter en absoluut mijn favoriete goodie in deze box. Hij is erg stevig, van dit hout gemaakt en enorm gedetailleerd. De details op deze onderzetter vind ik echt geweldig. 
Hierna haalde ik de kaartenhouder uit de box, dit is helaas een van mijn minst favoriete goodies in deze box. Ik vind heb eerlijk gezegd niet mooi, een beetje mannelijk en ik ben geen fan van de design. Het is wel handig dat moet ik eerlijk bekennen, maar ik zal hem niet gaan gebruiken vrees ik. Toen ik de bovenste drie items gehad had, pakte ik het doosje en maakte deze open. Hierin zat het schaaltje gebaseerd op The Gilded Wolves. De print op het schaaltje vind ik erg mooi en ik zie mij dit zeker wel gebruiken. Ik moet nog even nadenken hoe, maar ik vind er wel wat op. Als je ideeën hebt laat het mij weten in de reacties hieronder 😉. Hierna zag ik de art print gebaseerd op het boek The Falconer. Zelf ken ik het boek niet en helaas zei de print mij hierdoor niets. Maar ik vind het wel mooi, de kleuren iets minder, maar toch heeft het wel iets. Het is alleen ook een item waar ik niet goed weet wat ik ermee moet. Ik denk dat ik het leuker had gevonden als ik het boek kende.De laatste goodie in de box was de maandelijkse pin gebaseerd op het boek dat in de box zat. Eerlijk gezegd vind ik de pin niet super mooi, maar ik hoop dat het mij meer betekenis geeft zodra ik het boek gelezen heb. Als laatste zat het boek in een Illumicrate tasje in de box. Mijn eerste indruk hiervan was WOW! De kaft is echt heel erg mooi en de roze randen van het boek passen heel mooi bij de kaft. Ik heb echt even zitten kijken naar de kaft, voor ik het boek verder bekeek. De kaft is in het echt nog mooier dan op de foto. Tot mijn verbazing zat in het boek niet alleen de brief van de schrijfster, maar ook nog artwork van het boek. Dat vind ik erg leuk en had ik niet verwacht. Onder de omslag van het boek heeft de kaft een mooie paarse kleur met roze glimmende letters. Zelf vind ik het een beetje jammer dat het deze kleuren combinatie is, aangezien de letters niet heel erg opvallen. Ze springen er niet echt uit. Ik ben echt benieuwd naar dit boek en hoop het snel te lezen. 

Kort samengevat ben ik erg blij met de box er zitten iets meer items in die ik wat minder leuk of bijzonder vind, maar de andere items zijn een echte hit bij mij. Vooral de onderzetter en het boek! Als je benieuwd bent naar de januari Illumicrate box, klik dan hier

Wat vind jij van deze box? Zou jij deze willen hebben? Laat het mij weten in de reacties hieronder!
Tot snel!

 

Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram