Unboxing Owlcrate Maart

maandag 5 april 2021

Vorige week maandag kreeg ik de Owlcrate boekendoos van maart toch nog in maart binnen. De doos was wat vertraagd en ik begon al te vrezen dat deze weer een enorme vertraging zou oplopen. Gelukkig was dat niet het geval en werd ik maandagmiddag verrast door de postbode. 
En wat een verassing! Het is zeker een van mijn favoriete dozen tot nu toe! Laten we maar snel kijken wat erin zat­čśë 

Mijn eerste indruk

Het eerste wat ik zag bij het openen van de doos was het vrolijke kaartje met een heks erop. Dit zag er zo leuk uit, dat ik gelijk enthousiast werd. Op dit kaartje staat zoals altijd beschreven wat erin de doos zit, dit lees ik zelf altijd pas aan het einde, omdat ik het leuk vind verrast te worden. 
Na het weghalen van het kaartje zag ik een wit Owlcrate-doosje, een zakje en vulling. In het doosje zat een hele mooie beker, voor het veilig meenemen van warme of koude drank. Deze beker voelt heel stevig aan en ligt lekker in de hand. Hij is niet te groot, maar heeft een mooi gemiddeld maatje. Na het weghalen van de beker en de vulling kwam de rest te voorschijn. Het eerste wat direct opviel was de pin. Deze past perfect bij het thema van de box en vind ik er erg leuk uitzien. 
Daarnaast lag een bruin doosje met hierin een badolie die heel sterk, maar erg lekker ruikt. 
Onder het bruine doosje lag een paars Owlcrate-doos met hierin een theezakschaaltje, die ik erg mooi vind en een leuke passelijke tekst heeft voor bij het thema. "There's a little witch in all of us." De stijl past erg goed bij wat ik in de keuken heb en daardoor wordt die nu al gebruikt in de keuken. 
Onder het paarse doosje lag een boekenlegger van Owlcrate met daarop een aantal prompts voor een lees uitdaging. Deze staan op de ene kant beschreven en op de andere kant kan je ze afvinken door de titels van het boek te vermelden. Iets wat ik binnenkort hoop te doen, misschien wel in de meivakantie. 
Hierna zag ik een een schetsboek liggen met een hele mooie kaft. Wat ik vooral super vind is de ringband en de dikte van de bladeren, de ringband is fijn voor als je tekent en de tekenbladeren zijn lekker dik. De kaft vind ik gaaf en past wederom perfect bij het thema.
Naast de schetsboek lag een langwerpig tasje, dat in eerste instantie leek op een zonnebrillen tasje. Maar dit is speciaal voor boekenlegger. Iets waar ik erg mee blij ben, aangezien ik opzoek was naar iets om mijn boekenleggers in te bewaren. Mijn boekenleggers liggen normaal altijd in mijn boekenkast, maar sinds die kasten in mijn woonkamer staan, vind ik dit een beetje rommelig eruit zien. Dit zakje komt dus super goed van pas!
Als laatste lag het boek van de maand onderin de doos. Met een mooie originele kaft, gekleurde lila randen, een handtekening en een brief van de schrijfster. Deze speciale Owlcrate editie is echt een lust voor het oog. De kleuren combi vind ik erg mooi en de kaft onder de omslag is heel subtiel maar mooi bewerkt. 

De inhoud

  • De beker, quote is uit een gedicht van Sylvia Plath en het is ontworpen door Macarena Chomik.
  • De pin, gebaseerd op het boek van de maand en ontworpen door Icey Designs.
  • Badolie, ge├»nspireerd door The Year of the Witching en ontworpen door Fiction Bath Company
  • Theezakschaaltje, gebaseerd op Practical Magic en ontworpen door Owlcrate.
  • Boekenlegger, ontworpen door Owlcrate.
  • Schetsboek, ontworpen door Talia Skyles
  • Boekenlegger tasje, ge├»nspireerd door A Discovery of Witches en ontworpen door Aimee Mac Illustration.
  • Boek van de maand, Sweet & Bitter Magic geschreven door Adrienne Tooley.

Mijn eindoordeel

Dit is een van mijn favoriete dozen van Owlcrate die ik tot nu toe heb ontvangen. De items passen perfect bij elkaar en het thema. Daarnaast zijn het allemaal items die ik of wilde hebben of goed van pas komen. Dat zorgt ervoor dat ik deze doos nog leuker vindt dan de vorige dozen. Ik vind het altijd zonde als er iets inzit waarvan ik niet weer wat ik ermee moet. Normaal gesproken kies ik altijd een favoriet en minder favoriet item. Dit keer vind ik alles leuk en heb ik eerlijk gezegd geen item wat ik minder leuk vind. Ik vind het ook moeilijk om mijn favoriete item te kiezen, maar als ik er dan toch een moet kiezen ga ik voor het theezakschaaltje. Deze vind ik mooi en de quote vind ik erg leuk en toepasselijk. 
Het boek ben ik momenteel aan het lezen en die bevalt erg goed. De karakters zijn heel leuk om te volgen en de magie is bijzonder. Een heerlijk boek over heksen!

Wat vindt jij van deze box? Heb je het boek gelezen of zou je het willen lezen? Laat het mij weten in de reacties hieronder!
Tot snel!


Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram