Over Mij

 


Hi, wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn Blog! Mijn naam is Juliette en welkom op Julie Autumnbook.

Julie Autumnbook is een plek voor mij om te schrijven over de twee onderwerpen die het dichts bij mijn hart liggen. Boeken en Lifestyle. Dit zijn misschien twee onderwerpen die met elkaar op het eerste gezicht niet super veel met elkaar te maken hebben, maar het leek mij een hele leuke uitdaging om deze twee onderwerpen te combineren in een blog.

Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik schrijven super leuk vind en ik graag mijn mening en ervaringen met de wereld wil delen. Aan het begin van 2020 ben gestart met een eigen Booktube Channel op Youtube, JulieAutumnbook. Ik vond dit super gaaf om te doen en heb er heel erg veel van geleerd. Maar na een aantal maanden en door verhuizing heb ik een pauze ingelast. Momenteel loopt deze pauze nog steeds. Dit omdat ik gewoon weg niet de tijd heb om te filmen. Ook merkte ik dat ik meer plezier haalde uit het plannen en volledig uitschrijven van mijn video’s, dan uit het filmen en editen. Wat toch een enorme hoeveelheid tijd innam.

Na lang twijfelen besloot ik dat de video’s die ik uitschreef, net zo goed kon uitwerken tot een blogpost. Het schrijven ligt mij nu eenmaal meer en ik haal hier veel meer plezier uit.

En nu ben ik in het diepe gesprongen, een blog aan gemaakt en ga ik bloggen! Maar liefs 2 tot 3 keer in de week kan je nieuwe artikelen vinden op mijn blog. 


Samenwerking voor recensie of iets anders

Voor mijn blog sta ik open tot een samenwerking voor het schrijven van een recensie of iets anders. Zoals bijvoorbeeld een interview, blogtour of uitproberen van producten.

De enige voorwaarden die ik hiervoor heb is dat ik vrij ben mijn eigen mening te formulieren in een recensie, bij het uitproberen van producten of waar dit van toepassing is. 

Verder sta ik overal voor open en probeer ik graag nieuwe dingen uit. Of dit nu boeken of producten zijn.

Mocht je hier in geïnteresseerd zijn, dan kan je via de contact pagina contact met mij opzoeken.

Een reactie posten

Laat mij hier weten wat je ervan vindt! Je hoeft je niet aan te melden om te kunnen reageren. ;)

Instagram